Online adás
2019. július 18. Csütörtök - Frigyes napja van

A T’edd ezt, edd ezt! címmel rendhagyó testnevelés órát tartott Bagi Mátyás a Hódtói Sportcsarnokban

2018. december 07.
A T’edd ezt, edd ezt! címmel rendhagyó testnevelés órát tartott Bagi Mátyás a Hódtói  Sportcsarnokban

A Szeretem Vásárhelyt Egyesülettel közösen szervezett tornaórán a funkcionális edző beszélgetett a fiatalokkal az egészséges életmódról, valamint a mozgás fontosságáról.

A Szeretem Vásárhelyt Egyesülettel közösen szervezett rendhagyó testnevelés órán a fiatalok remek zenére tornázhattak, mely által valódi élménnyé vált edzés. Karidoelemek, ugrások, tették teljessé a mozgást. A kezdeményezésnek két üzenete van: a folyadékfogyasztás fontosságára való felhívás, valamint az egészséges táplálkozás, és a rendszeres mozgás bevonása a mindennapi életbe. 

 

„Bebizonyítjuk azt, hogy hatalmas élmény mindenki számára, amikor egyszerre mozog kétszáz gyerek és nem nyűg vagy kötelező dolog a sport és a mozgás. Egy kiváló örömforrás, közben nagyon jól érzed magad és közben még el is fáradtál. Az edzés végén 10-15 percet beszélek a fiataloknak a folyadékfogyasztás fontosságáról, valamint az egészséges táplálkozásról is beszélek a fiataloknak egy kicsit”- mondta Bagi Mátyás.

 

A tornaóra végén a Szeretem Vásárhelyt Egyesület ásványvízzel és almával kedveskedett a diákoknak.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: