Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Lapszemlével mutatkozott be a Németh László Városi Könyvtárban a Látóhatár legújabb száma

2018. december 10.
Lapszemlével mutatkozott be a Németh László Városi Könyvtárban a Látóhatár legújabb száma

Ezt követően a Tér és idő című antológia bemutatója, majd a Képzelet és álmok elnevezésű szerbiai irodalmi pályázat magyarországi díjátadója következett, utóbbin 8 vásárhelyi fiatal versét méltatták.

Bemutatták a Vásárhelyi Látóhatár 29. számát, amelyet a meghívott vendégek és a közreműködő előadók tettek teljessé. A Németh László Városi Könyvtárban Dani Imre tolmácsolásában a Tér és idő antológia, illetve s fiatal vásárhelyi költők segítségével a Képzelet és álmok pályázat díjazott munkai is szerepet kaptak a múlt pénteki irodalmi esten.

 

„Ami a legérdekfeszítőbb pillanat szokott lenni, a Látóhatár esteken, legalábbis az olvasóközönség szerint, amikor a meghívott vendégeinkkel beszélgetünk. Az egyik vendégünk Prágai Adrienn, aki az egyetemen most végzett, ő művészettörténész, alkalmazott grafikus, a másik vendégünk pedig Juhász Józsefné, egészségügyi szakalkalmazott, volt itt a vásárhelyi kórházban, ő az El Camino utazásáról fog majd beszélni. A zenei közreműködőnk pedig Almási Enikő, és Mohai Szilárd, akiket nagyon várunk már, hogy hallhassunk, a verseket és prózákat Bajnócziné Rácz Éva fogja prezentálni” – mondta Benák Katalin, a Látóhatár főszerkesztője.

 

A Képzelet és álmok versírói közül három fiatal vállalkozott művei felolvasására, így színes és gazdag esten vehettek részt az érdeklődők. A Látóhatár című folyóiratot az Andrássy úti könyvesboltban lehet megvásárolni, illetve az Emlékpont könyvesboltjában, de az e-mailen érkezett megrendeléseket a szerkesztőségből postai úton kézbesítik a megrendelőknek.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: