Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Süteménnyel várta a Szeretm Vásárhelyt Egyesület a gyertygyújtásra érkezőket

2018. december 10.
Süteménnyel várta a Szeretm Vásárhelyt Egyesület a gyertygyújtásra érkezőket

A hétvégén meggyújtották a második adventi gyertyát a Kossuth téren. A Szeretem Vásárhelyt Egyesület dalpremierre és karácsonyi flashmobra invitálta a gyertyagyújtásra érkezőket, amelyen kézzel készült, ünnepi finomságokkal kedveskedtek az éneklőknek.

A második adventi gyertyát is meggyújtották a hétvégén a város ünnepi koszorúján. Az ünnepi esemény alkalmából a Szeretem Vásárhelyt Egyesület egy különleges, karácsonyi flashmobbal készült. Céljuk az volt, hogy megszólaltathassák a fiatal tehetségek és a hallagatóság segítségével a lélekharangot. A dalpremierre már hónapokkal ezelőtt elkezdődött a felkészülés és a közönség vastapssal jutalmazta a fellépőket. A produkció résztvevői voltak Szögi Ödön, Rárósi Emese, Lugasi Linett, Meixner Lili, Janovics Gréta, Miklós Fanni, Angyal Csanád, Köteles Anett, Stifner Borbála, dr. Asztalos Kata és Túri Csaba voltak. A zenei szerkesztők: dr. Asztalos Kata, Túri Csaba, Szögi Ödön és Czérnay Károly voltak.

 

 

„A Szeretem Vásárhelyt Egyesület szeretné megcsendíteni a lélekharangot, amelyet Vásárhelyen a jelenlegi helyzetben nem egyszerű megtenni, de dolgozunk rajta. A kis angyalok tüsténkednek, hogy édessel kedveskedjünk azoknak, akik kimennek a Kossuth térre és együtt énekelnek a fiataljainkkal. Megkerestünk több ifjú tehetséget, akik eléneklik majd nekünk a Kis karácsony, nagy karácsony című dalt. Szeretnénk mindenki arra buzdítani, hogy velünk együtt énekeljenek. Az eseményről majd készül egy videofelvétel is, mellyel szeretne az egyesület hozzájárulni, mindenkinek a karácsonyához” – mondta Rapcsák Katalin.

 

Szorgos kezek készítették a meglepetés finomságokat mindazok számára, akik velük együtt énekeltek. A karácsonyhoz kötődően a zserbó golyót formáztak az egyesületi tagok Návai Réka segítségével. Továbbá csokibonbon is készült, amelyet a narancsos töltelék tett igazán hangulatossá – tette hozzá Rapcsák Katalin, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület alapító tagja.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: