Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

A Hód-Fitness SE csapata ezen a hétvégén is remekelt

2018. december 12.
A Hód-Fitness SE csapata ezen a hétvégén is remekelt

Szombaton rendezték meg az Országos Fit-Kid versenyt Mórahalmon, ahonnan  a rendkívül erős mezőny ellenére többek között két első, és két második helyezét is elhoztak a vásárhelyi lányok.

A hétvégén az I. osztályú csoportos és II. osztályú egyéni Grand Prix versenyt a Móradombi Sportcsarnokban rendezték meg, amelyen mintegy 250 versenyző mérte össze tudását. Az A kategóriás versenyzőknek ezen a napon a csoportos produkciójukat kellett bemutatniuk. A Hód-Fitness SE szinte minden versenyszámban képviseltette magát: a duo, a kiscsapat és a nagycsapat kategóriákban. Két első, két második, egy negyedik és egy ötödik helyezést értek el a rendkívül erős mezőnyben a versenyzők.

 

Kocsor Kira komoly sérüléséből, egy év kihagyás után tért vissza testvérével Kocsor Zorkával és 11 induló közül az ezüstérmet akaszthatták a nyakukba. A mórahalmi verseny az 2019-évi Európa Kupa első kvalifikációs állomása volt.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: