Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Mesés karácsony címmel zenés- táncos nyelvi programot hirdetett az óvodások és szüleik számára a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola

2018. december 13.
Mesés karácsony címmel zenés- táncos nyelvi programot hirdetett az óvodások és szüleik számára a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola

Az intézménynek ezzel az volt a célja, hogy segítse a családok iskolaválasztását.

A Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola egyik alsós osztályának zenés- táncos angol órájába kaphattak ma bepillantást a leendő elsősök és az őket kísérő szülők.

 

-Emelt szintű ének-zenei oktatásban jeleskedik az intézmény, de ezen kívül nagyon fontosnak tartjuk a nyelvoktatást is. Az első és második évfolyamon tevékenységbe ágyazottan tantárgyakban és délutáni foglalkozásokon ismertetjük meg a gyerekeket az idegennyelv fontosságával. A mai programon is azt szeretnénk megmutatni, hogy mi ezt, hogyan csináljuk. A második évfolyamos tanulóink készültek az óvodások fogadására. Ebben a zene, a mese is megjelenik. Ez azért is fontos, mert az intézmény idei munkatervében a mese aktív programként szerepel. Az előzőekben is olyan mesés programot szerveztünk az óvodásoknak októberben és ez a mostani óra is erre fókuszál- mondta Forrainé Kószó Gyöngyi a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola igazgatója.

 

A mesék világán keresztül ebben a tanévben a néphagyományok is kiemelt hangsúlyt kapnak a Liszt Ferenc Általános Iskolában, amelyre ez a mai Luca nap is alkalmas volt.

 

 

-Szeretnénk, ha minél többet tudnánk megmutatni magunkról, minél hitelesebben, így megtapasztalhatják a tanítónénik munkáját, az iskola légkörét, ami azt gondolom nagyon fontos- tette hozzá az igazgató.

 

Az iskola intenzívebben jövő tavasszal kínál majd olyan nyílt napokat, órákat és foglalkozásokat megtekintésre, amely nagyban segítheti majd a szülőket és a gyerekeket az iskolaválasztásban.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: