Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Politikamentes volt Lázár János tegnapi fogadóórája Hódmezővásárhelyen

2018. december 14.

Az érdeklődők elősorban szociális problémákkal, munkahelyteremtéssel, és társadalombiztosítási ügyekkel fordultak a térség országgyűlési képviselőjéhez a helyi Fidesz irodában.

Mezőhelyesről késve érkezett tegnap délután Lázár János a vásárhelyi Fidesz irodában tartott fogadódórájára, mert a ménesbirtok sok munkát ad neki, még jövő héten igazgatósági és felügyelőbizottsági ülés, valamint évzáró munkásgyűlés is lesz. A térség országgyűlési képviselője ezt követően sorra fogadta a hozzá érkező vásárhelyieket, akik elsősorban háromféle ügyben fordultak hozzá.

 

-Voltak, akik szociális problémákkal jöttek, voltak, akik vállalkozás, pályázta, munkahelyteremtés kérdésével kerestek fel. De olyanok is akadtak, akik különböző hatósági jellegű, személyes problémákkal jöttek, amelyek egészségügyi, társadalombiztosításai, nyugdíjbiztosítási kérdések voltak. Hasonlóan, mint más településeken. Ebben a ciklusban azt ígértem a választópolgároknak, hogy mindig minden településre megpróbálok eljutni és ott fogadóórákat tartani. Most Vásárhelyen, a következő pedig Apátfalván lesz. Mindenhol általában 20-25 ember jön el, körülbelül ennyien kérik a segítségemet, véleményemet, tanácsomat. Nem politikai ügyek voltak- hangsúlyozta Lázár János országgyűlési képviselő.

 

 Lázár János következő fogadóóráját Apátfalván tartja, még idén.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: