Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Hegedűs Zoltán: Márki-Zay kérjen bocsánatot a rágalmazottaktól

2018. december 14.
Hegedűs Zoltán: Márki-Zay kérjen bocsánatot a rágalmazottaktól

Amennyiben kiderül, hogy hamisan vádolt meg Márki-Zay Péter embereket a városban, azoktól kérjen bocsánatot- szólította fel Hegedűs Zoltán ma a polgármestert. A helyi Fidesz frakcióvezetője azért hívott össze délután sajtótájékoztatót, hogy végre tisztázza, ki a korrupt és ki nem.

Hegedűs Zoltán a múlt héten már beszámolt arról, hogy a városi közbeszerzésekkel kapcsolatban szabálytalanságok fedezhetők fel, és korrupció gyanúja is felmerül.

 

-A feltett kérdésekre mind a mai napig nem kaptunk érdemi választ, csupán zavaros magyarázkodást, ködösítés és csúsztatások kerültek napvilágra. Miközben a polgármester hazug módon az előző vezetést vádolja korrupcióval. Hogy van az, hogy az előző vezetésnél egyetlen egy korrupciós ügyet sem talált, de nála már előre lehet tudni azt, hogy a Varga Tamás Általános Iskola ebédlőjének felújítását ki fogja megnyerni- hangsúlyozta Hegedűs Zoltán a helyi Fidesz frakcióvezetője.

 

Hegedűs Zoltán azt is nehezményezte, hogy míg az előző városvezetés egy átlátható és tiszta rendszert működtetett, addig most nem kerülnek fel a város honlapjára azok az információk, hogy 2018-ban a város kivel, miért, mennyi összegben és milyen határidővel kötött szerződést. Hegedűs Zoltán ezért azt kérdezte: milyen takargatnivalója van Márki-Zay Péternek? Majd arra is kíváncsi volt, a polgármester milyen feljelentéseket tett az előző városvezetéssel kapcsolatban és azok milyen eredménnyel zárultak.

 

-Erre választ nem kaptam. Ennek az az oka, hogy nincsenek érdemi feljelentések, nem talált semmit Márki-Zay Péter, mert ebben a városban nem volt korrupció. Amiben feljelentést tett, azt pedig valószínűleg el is utasította a hatóság. Ezután azt kérem, amennyiben nem indult nyomozás, az emberektől, akiket meggyanúsított a város vezetése és a polgármester- bizonyítottan hamisan tette azt, akkor azoktól kérjen bocsánatot- tette hozzá Hegedűs Zoltán.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: