Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Első alkalommal rendezték meg a Senior Futball Gálát Hódmezővásárhelyen

2018. december 17.
Első alkalommal rendezték meg a Senior Futball Gálát Hódmezővásárhelyen

A rendezvényen a hazai erőket képviselő HFC mellett a Makó FC, a Ferencváros és a Debreceni VSC öregfiúi rúgták a bőrt a Balogh Imsiben.

A teremfoci kapta a főszerepet december 16-án Hódmezővásárhelyen, a Balogh Imsi Sportarénában. Az I. Senior Futball Gálán a Hódmezővásárhely, a Makó, a Ferencváros és a Debrecen egykori kiválóságai feszültek egymásnak. Habár tény, hogy a felek gálamérkőzést vívtak és az eredmény másodlagos volt, ez a pályán mégsem látszott. Sportemberek csatáztak, a fairplay mentén, de egyértelműen mindenki a gólszerzésre és a győzelemre hajtott. Egy-egy meg nem ítélt szabadrúgás után a játékosok pont olyan hévvel reagáltak, mintha a BL-be jutás volna a cél – de természetesen a gálameccshez méltó pillanatok és megmozdulások sem maradtak el. Elképesztő gólok, tökéletes összjáték jellemezte a gárdákat, mindenki a legjobbját igyekezett nyújtani a pályán.

 

„Jól éreztük magunkat, így elérte a rendezvény a célját. Mindent megtettünk azért, hogy jól szerepeljünk, hogy megnyerjük a tornát, de ma voltak nálunk jobb csapatok, gratulálni tudunk nekik, főleg a Debrecennek, hogy most ők nyerték meg a tornát” – mondta Józsi György, az FTC öregfiúk csapatának tagja.

 

A Loki jött, látott és győzött, mindhárom meccsüket behúzták. A legemlékezetesebb talán a Ferencváros elleni csörtéjük volt, hiszen 4-0-ról is mentek a zöld-fehérek, ám a piros mezesek fordítani és nyerni tudtak. A torna legtöbb gólját Bogdanovics Igor szerezte, aki nyolcszor volt eredményes.

 

„Meg akarom köszönni a saját meg a csapat nevében, hogy ránk is gondoltatok, és meghívtatok a tornára. Mindig is szerettem a régi csapattársaimmal járni játszani. Nagyon jól éreztem magam, az, hogy most sikerült nyerni, öröm, mert mindenhová úgy megyünk, hogy szeretnénk nyerni és ilyen egyéni díjakat is szerezni, mint az enyém, így csak még nagyobb az öröm” – fogalmazott Bogdanovics Igor, a DVSC nagy öregje.

 

A második helyet a hazai csapat csípte el, a HFC-sek remek gólokkal verték a Fradit a nap utolsó meccsén, amivel jó helyzetbe hozták magukat.

 

„Ez egy jó kezdeményezés, reméljük, hogy hagyomány válik belőle, és reméljük, hogy minden évben meg tudjuk mutatni, hogy milyen lassan öregszünk” – tette hozzá Kovács Krisztián, a HFC csapatából.

 

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Makó állhatott fel, a fradis öregfiúk pedig a negyedik helyen zártak.

 

 

 

 

 

Eredmények:

HFC – DVSC 2-3
Gólszerzők: Kovács T., Szűcs illetve Bogdanovics, Kerekes (2)

FTC – Makó FC 2-2
Gólszerzők: Keller (2) illetve Pataki, Maróti

DVSC – FTC 6-5
Gólszerzők: Bogdanovics (4), Sándor, Kerekes illetve Szűcs, Keller, Balog, Józsi Holló

HFC- Makó 0-0

Makó – DVSC 4-5
Gólszerző: Maróti, Magyar, Bány (2) illetve Bogdanovics (3), Szatmári, Kerekes

HFC – FTC 4-2
Gólszerző: Antal K. (2), Varga (2) illetve Keller (2)

 

 
 
 
 

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: