Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

A Klauzál Gábor Általános Iskola diákközössége idén a Református Ótemplomban tartotta meg karácsonyi műsorát

2018. december 20.
A Klauzál Gábor Általános Iskola diákközössége idén a Református Ótemplomban tartotta meg karácsonyi műsorát

Ezúttal nem betlehemest adtak elő, hanem egy család életén keresztül a szeretet fontosságát mutatták be.

A Klauzál Gábor Általános Iskola minden évben ünnepel, együtt készül a gyerekekkel a karácsonyra, amelynek kapcsán az iskolában is szerveznek programokat, a hagyományokhoz híven, templomi kertek között valósul meg az ünnepi alkalom, amelyet most a Református Ótemplomban tartottak meg.

 

„Az idén arra gondoltunk a kollégákkal, hogy egy központi helyet keresünk, ahol minél több szülőt is vendégül tudunk látni. Így esett a választás a mi részünkről a Református Ótemplomra, külön köszönet Bán Csaba tiszteletes úrnak, aki örömmel ajánlotta fel, hogy itt tarthatjuk az ünnepségünket” – mondta Miklós Anikó, a Klauzál Gábor Általános Iskola igazgatója.

 

A műsort idén rendhagyó módon, nem betlehemes játékkal, Jézus születésére fókuszálva alkották meg, hanem egy családot helyeztek a középpontba.

 

 

„Egy család életén keresztül mutatjuk be a szeretet fontosságát. Az angyalbaba történetét fogjuk az idén előadni. A közösségi oldalon találtunk rá Pintér-Kálmán Marianna forgatókönyvére, amelyet versekkel és zenékkel bővítettünk tovább. Ezt a csodálatos és megható történetet fogják ma az alsós gyerekek előadni” – tette hozzá Makainé Vitális Mónika, tanítónő.

 

24-25 gyermek szerepelt a produkcióban, amelyből nemcsak az alsós kisgyerekek vették ki a részüket, hanem a tanítók is, hiszen ők varrták, illetve festették a díszleteket. A felkészülés november végén kezdődött, amelynek csúcs a mai előadás volt.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: