Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Csokicsodák címmel süteményversenyt rendeztek tegnap a Varga Tamás Általános Iskolában

2018. december 20.
Csokicsodák címmel süteményversenyt rendeztek tegnap a Varga Tamás Általános Iskolában

A rendezvény a Platán Hét programjaihoz, illetve a Menő Menza pályázathoz kapcsolódott. Minden évben más-más témával rendezik meg a versenyt, amelynek idén a „csokoládé” állt a középpontjában.

Több mint tíz éve rendezik meg a Varga Tamás Általános Iskolában a süteményversenyt, amely évről évre ötletesebbnél ötletesebb eredményeket, különleges ízeket és formákat hoz, a lényeg, hogy szülők és gyerekek közösen alkothassanak. Idén a Csokicsodák címet kapta a program.

 

„Lehetett nevezni e hét hétfőig. Egy cukrász fog segíteni nekünk a zsűrizésben, főként alsósok, de nagyobbak is hoztak süteményt, kóstolót, amit mi kiállítunk és figyelembe vesszük az, hogy milyen ennek a külleme, milyen az ízhatása, karácsonyi hangulatú-e, illeszkedik-e az ünnep hangulatához. Hat fődíj kerül kiosztásra és minden egyes gyerkőc kap meglepetésajándékot is, akik készítettek süteményeket” – mondta Fodor Adél, tanítónő.

 

A verseny süteményes könyvekért, receptekért, jegyzettömbökért és karácsonyi dekorációkért folyt, csupa olyasmiért, ami kapcsolódik az ünnephez.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: