Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Karácsonyi hangversennyel búcsúztatta az idei évet a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola

2018. december 21.
Karácsonyi hangversennyel búcsúztatta az idei évet a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola

A Szent István templomban megtartott koncerten fellépett az intézmény valamennyi kórusformációja, illetve a zeneiskola hegedű tagozata, illetve orgonaszólók is felcsendültek az ünnepi eseményen.

Az idei évben is megtartotta hagyományos karácsonyi hangversenyét a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola. Advent hete előzte meg ezt a programot, amikor a gyerekek a testvérosztályokkal együtt ajándékokkal, műsorokkal kedveskedtek osztálytársaiknak, szüleiknek. Az év zárásaként a karácsonyi hangverseny adta meg az igazi ünnepi hangulatot, amelyre nemcsak az iskola teljes közösségét, de a szülőket, hozzátartozókat is várták.

 

 

„Az iskolánkban több kórus is működik. Valamennyi helyet kap most itt. A gyermekkar, a kicsinyek kórusa, a kamarakórusaink, a Péczely Attila Alapfokú Művészeti Iskola hegedű tagozata is kedveskedik egy kis műsorral és orgonaszólók is elhangzanak a műsor elején és a műsor végén. Nagyon színes repertoárral kívánunk nagyon szép és boldog újévet mindenkinek” – mondta Forrainé Kószó Györgyi, igazgató.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: