Online adás
2019. június 24. Hétfő - Iván napja van

Kerékpáros túrát szerveztek a hétvégén

2014. október 14.

Kerékpár túrát szervezett a vásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány a hétvégén. A vállalkozó kedvű biciklisták Nagymágocsra, a Károlyi kastélyhoz kerekeztek el. 

A vásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány egy TÁMOP pályázat segítségével rendszeres időközönként különbözőaz egészséges életvitelhez kapcsolódó projekteket szervez. Ehhez illeszkedett az a hétvégi program is, amelynek a 11-ik találkozója egy kerékpáros túra volt.

 

 

- Hódmezővásárhely környékét járjuk be 60 Km-es körzetben. A mai túránk Nagymágocsra fog vezetni, a Rárósi úton keresztül vezet utunk, majd a Mágocsra megyünk a Károlyi kastélyhoz. - mondta Berényi Károly a Gyermekegészségügyért Alapítvány elnöke.

 

A kerékpárra pattanó túrázó csoportnak nem ez volt az első hasonló jellegű kalandja. 

 

- Az a célunk, hogy példát mutassunk, hogy a hétvégéken - főleg, ha ilyen gyönyörű és napfényes az idő - érdemes kimozdulni. Kerékpárra ülünk és megnézünk mindent, hiszen Hódmezővásárhely környéke és a tanyavilág is gyönyörű szép. Bejártunk már több helyet, legutóbb Kardoskúton voltunk, de voltunk már a Csomorkányi Templomromnál és a Tiszán. Mindig rácsodálkozom, mennyi új és felfedezetlen élményt tartogat a környék. -tette hozzá Berényi Károly.

 

A kirándulók kellemes perceket töltöttek a kastély rendbe hozott 10 hektáros, halastóval is rendelkező kertjében.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: