Online adás
2019. április 18. Csütörtök - Andrea napja van

Gyereknap alkalmából több tucat diák részesült jutalomban, szóbeli dicséretben a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolában

2015. május 29.
Gyereknap alkalmából több tucat diák részesült  jutalomban, szóbeli dicséretben a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolában

Az intézményben már hagyomány, hogy ilyenkor a tanulmányi eredmények mellett a tanulók művészeti, sport és közösségi munkáját is elismerik.

A Liszt Ferenc Ének- zenei Általános Iskola idén ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját, ezért mozgalmas tanévet tudhatnak maguk mögött a tanulók, benne számos fellépési és szereplési lehetőséggel. Szántó Briana is kivette a részét a programokból, művészeti és sporttevékenységét könyvel jutalmazták Gyermeknapon.

 

Irodalmi színpadra járok az iskolában és az osztályfőnököm szavaló és szépkiejtésű versenyekre is elküldött. A sporttevékenységek közül pedig az atlétika a fontos, mert atlétikai versenyeken szoktam részt venni- mondta Szántó Briana a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola tanulója.

 

A Diákönkormányzati Nap keretében ünnepelte meg a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola a Gyermeknapot. A tanulók az intézmény tornatermében gyűltek össze, hogy mindenki részese lehessen egymás örömének. Ilyenkor ugyanis a pedagógusok a fiatalok egész éves munkáját könyvvel, oklevéllel és tortával köszönik meg. A cél az, hogy minél több elismerést osszanak ki, a több mint 400 tanuló mintegy háromnegyedét díjazták.

 

A tanév végén a tanulmányi munkájukért kapnak könyvet, ilyenkor pedig az egyéb tevékenységükért. Természetesen itt is a tanulmányi munkáról és a versenyekről is szó van, mert összekapcsolódik a többi tevékenységgel. De ilyenkor mindegyikükre próbálunk odafigyelni, mi az, amiben részt vettek és segítették az közös munkát- mondta Angyalné Oltyán Enikő a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola diákönkormányzatot segítő pedagógusa.

 

A jutalmazások után a diákönkormányzat és a szülői munkaközösség közös szervezésében a fiatalok egy japán akácfát is elültettek az udvaron. Majd a programsorozat a Lisztfaktorral folytatódott, ahol 40 tehetséges diák mutathatta meg ének, hangszer és tánctudását.

 


További képek »
© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: