Online adás
2019. április 18. Csütörtök - Andrea napja van

Improvizációs gyakorlatokat sajátíthattak el a Liszt Ferenc Iskola tanulói

2015. október 09.
Improvizációs gyakorlatokat sajátíthattak el a Liszt Ferenc Iskola tanulói

Improvizációs gyakorlatokat sajátíthattak el a Liszt Ferenc Ének- Zenei Általános Iskola tanulói, a LISZTMENTHA programsorozat keretén belül. A projekt egy tanévet felölelve biztosítja a gyermekek személyiségi és kompetenciai fejlődését.

Köznevelés az iskolában című projektet nyerte el a Liszt Ferenc Ének- Zenei Általános Iskola. A programsorozatot az improvizációs óra zárta. A 40-50 fős csoportfoglalkozásokon, interaktív, fejlesztő feladatokkal találkozhattak a diákok, és az elsajátított gyakorlatok a jövőben is nagyban segítik a gyermekek helyzetmegoldó készségeit.

 

 

-Mi nagyon fontosnak éreztük azt, hogy a gyerekek személyiségében olyan erőket, olyan energiákat próbáljunk megmozgatni, amely talán a tanórákon keresztül nem biztos, hogy sikerül. Számunkra is tanácsot adnak a kollegák által kidolgozott programok, hogy hogyan lehet még közelebb jutni a gyerekek megismeréséhez, illetve ahhoz, hogy hogyan tudjuk elérni, hogy az ő személyiségük jó irányban, számukra is hasznos dolgokkal gazdagodjon. – mondta Forrainé Kószó Györgyi, a Liszt Ferenc Ének- Zenei Általános Iskola igazgatója.

 

 

A LISZTMENTHA programsorozat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ felhívására jöhetett létre. A pályázat nem csak szakmai segítséget nyújtott a pedagógusok számára, hanem eszközökkel és bútorzattal is támogatta programsorozatot.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: