Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Nyílt nap az Eötvös József Szakképző Iskolában

2015. december 10.
Nyílt nap az Eötvös József Szakképző Iskolában

Sebet kötöztek, hajat fontak, labdajátékokon és még számos más órán vettek részt a leendő kilencedikesek, az Eötvös József Szakképző Iskola nyílt napján.

Közel hatvan végzős általános iskolás látogatott el az Eötvös József Szakképző Iskola nyíltnapjára. Az idei évben öt képzésre jelentkezhetnek a továbbtanulók: egészségügy, közgazdaságtan, szépészet, sport illetve informatika. Ezeken az órákon részt is vehettek az érdeklődők.

 

 

„Remélhetőleg minden szakmát, úgy tudunk bemutatni, hogy bevonjuk őket, tehát ez egy második nyíltnapunk idén. Az elsőn csak órák voltak – nyílt órák- ott igazándiból nem tudtak igazán bekapcsolódni, csak bemutattuk, hogy hogyan is zajlanak ezek az órák. Most pedig a gyakorlati megvalósítást mutatjuk be és terveink szerint őket is be fogjuk vonni. Ugyan azt, amit a mi diákjaink csinálnak, kipróbálhatják- hogyha jövőre ide jelentkeznek.” – emelte ki Orbán István, az intézmény vezetője.

 

 

A nyíltnapon a diákok részesei lehettek a gyakorlati oktatásnak: műsebet láttak el, újraélesztettek, hajat fontak, sminkeltek, és még számos feladattal vonták be a gyerekeket a nyílt órákba.

 

 

„Most vagyunk elsőnek itt és izgulunk. Van itt szépészeti szak és arra be szeretnénk menni.” – mondta Tatár Nikolett, tanuló.

 

Az intézmény nem titkolt célja a nyíltnappal, hogy kedvet csináljanak a leendő diákjaiknak.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: