Online adás
2019. április 24. Szerda - György napja van

A hétvégén véget ért az egészségfejlesztő program

2014. július 01.
A hétvégén véget ért az egészségfejlesztő program

Szombaton délelőtt a Bethlen Gábor Református Gimnáziumban tartotta projektzáró egészségfejlesztő rendezvényét a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány. Az egészségfejlesztő programokat az Európai Unió támogatásával valósították meg.

Berényi Károly, a projekt szakmai vezetője az alapítvány eddigi legnagyobb vállalkozásának nevezete a programsorozatot, amely ősszel kezdődött, és a projektzáró eseménnyel záródott. A célja az egészségtudatosabb életmódra nevelése volt a 12 és 19 év közötti fiataloknak. A rendezvénysorozaton belül 50 szakmai programot valósítottak meg.

 

Sikeresnek gondoljuk most a program zárásával ezt a néhány hónapot. Rendkívül sok munkával járt, nem volt egyszerű megvalósítani, de a diákok aktivitása is példaértékű volt. Körülbelül 45 fő, akit most hirtelen fel tudnék sorolni, akik ebben a programban segítettek minket. Ezek között orvosok, egészségügyi szakemberek, pszichiáterek és tanárok.

 

Berényi Károly elmondta: a projekt szakmai értékelése még hátravan, arra később fog sor kerülni.

A projektzáró rendezvényen több mint száz ajándékot, köztük 5 db tabletet adtak át a jelenlévő diákoknak. 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: