Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Jól teljesítenek a Hódmezővásárhelyi Box Klub tagjai

2016. május 12.
Jól teljesítenek a Hódmezővásárhelyi Box Klub tagjai

Algyőről aranyéremmel térhetett haza első boxmeccséről Hubrik Tamás. Most azonban a Hódmezővásárhelyi Box Klub öt tagja javában készül a bajai Mogyi- kupára, ami a csapat számára többszörös megmérettetés is egyben.

A Hódmezővásárhelyi Box Klub öt tagja vett részt múlt vasárnap az algyői mérkőzésen, ahol három versenyzőjüknek sem akadt saját kategóriájában ellenfele. Emiatt csak két vásárhelyi tudott versenyezni, közülük Borbás Zoltán 62 kg-ban mérte össze erejét, ő a küzdelemből vesztesként jött ki. Másik versenyzőjük a nyolc éves Hubrik Tamás, aki az első meccséről már aranyéremmel térhetett haza.

 

 

„Most készülünk Bajára, a Mogyi – kupára. Ez már többszörös megmérettetésünk, mivel október óta edzenek a gyerekek ebben az új edzőteremben, amit köszönünk Lázár János miniszter úrnak. Nagyon nagy lehetőség nekünk, de az eredmények is igazolják azt, hogy a srácok megkapják a megfelelő körülményeket, szakedzőket.” – avatott be a részletekbe Szalkai Edina, vezető edző.

 

 

A hétvégén rendezik meg a bajai versenyt, amelyen indul: Bogár Gergő, Nagy Dominik, Borbás Zoltán, Tóth Nikolettavalamint Csepella Milán. Tóth Nikoletta igen bizakodó a közelgő mérkőzést tekintve.

 

 

„Abban reménykedem, hogy lesz ellenfelem, mert azén súlycsoportomban, lányok közül elég nehéz találni bárkit is. Lelkileg fel vagyok készülve, futok, guggolok. Ezeket szoktam csinálni.” – izgatottan mondta el Tóth Nikolett, boxoló.

 

 

Azonban még Borbás Zoltánnak nem csak a hétvégén, hanem a jövő héten is remekelnie kell, mert a serdülő Európa- bajnokságon is ringbe száll. A versenyzők keményen edzenek, hogy a legjobban teljesítsenek és minél több éremmel térjenek haza.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: