Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Tízalkalmas úszóbérletet kaptak a Corvinosok

2016. június 20.
Tízalkalmas úszóbérletet kaptak a Corvinosok

Több mint négyszáz hódmezővásárhelyi érettségiző diákot ajándékoz meg a város tízalkalmas úszóbérlettel azért, hogy a stresszes időszakot a nyári szünetben kipihenjék a végzős tanulók. Pénteken a Corvin Mátyás Szakképző Iskola ballagóinak, Molnárné Kecskeméti Rita adta át személyesen a támogatást, egy oklevél kíséretében.

Pénteken ünnepélyes keretek közötta Corvin Mátyás Szakképző Iskola, végzős diákjait búcsúztatták. A ballagókvégre kezükben foghatták az érettségi bizonyítványokat, valamint a városi hagyományokhoz híven emlékoklevelet, illetve egy 10 alkalmas uszoda bérletet kaptak.

 

 

„Egy kis ajándékkal kedveskedik a város, azoknak a diákoknak, akik most kilépnek a nagybetűs életbe. Mindenképpen megérdemlik, mivel egy nagyon stresszes időszakon vannak túl. Legyenek még egy kicsit gyerekek, használják ki a nyári szünetet, töltsék el hasznosan az időt és fúják ki a gőzt. Ússzanak, sportoljanak. Gondoljanak jó szívvel a diákéveikre.” – mondta Molnárné Kecskeméti Rita önkormányzati képviselő.

 

 

Balázs Döme mint mondta, kellemes és jó emlékekkel hagyja el az intézmény falait és sokat köszönhet az osztályfőnökének. Még a jövőt tekintve nincs konkrét terve, de azt tudja, hogy főiskolára szeretne menni.

 

 

„Meg szeretném köszönni az önkormányzatnak ezt a nemes ajándékot. Biztos ki fogom használni, mert nagyon szeretek úszni, sportolni és focizom is tizenöt éve. Biztos ki fogom használni.” – fogalmazott Balázs Döme, végzős tanuló.

 

 

A bizonyítványátadó után a diákok a banketten folytatták tovább az ünneplést.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: