Online adás
2019. október 14. Hétfő - Helén napja van

Híradó

 

Minden hétköznap 17:30-tól, 20:00-tól és 22:30-tól látható a Vásárhelyi Televízió Híradója 20 perc hosszúságban. Adásonként átlagosan 7-9 anyag mutatja be a Hódmezővásárhelyhez és környékéhez köthető eseményeket, ezen kívül a másnapi időjárást is itt ismerhetik meg a nézők.

 

 

Vásárhelyi magazin

 

Csütörtökön este 18 órától egy órában jelentkező magazin, mely aktualitásokkal (kultúra, oktatás, sport, gazdaság stb.), meghatározó várospolitikai eseményekkel foglalkozik. Rendszeresen játékkal is várja nézőit.

 

 

Országosan-lokálisan

 

Havi egy alkalommal a választókerület országgyűlési képviselője hosszabb interjút ad a Vásárhelyi Televíziónak, melyben értékeli az adott időszak politikai, gazdasági, társadalmi eseményeit mind helyi, mind országos vonatkozásban. Műsorvezető: Csorba Mária

 

 

Publikum

 

Kulturális magazin, mely kéthetente pénteken este 18 órától látható. Szó esik benne mindenről, ami a város kulturális életéhez kapcsolódik: kiállítások, táborok, színdarabok, filmek, kulturális vetélkedők stb. Szerkesztő-műsorvezető: Vass Ramóna

 

 

Képes Sport

 

Hódmezővásárhely sportéletével foglalkozó műsor. Túlnyomó részben egy-egy meccs közvetítése kísérhető figyelemmel, de bemutatásra kerülnek a sportegyesületek, azok tevékenységei, eredményei, illetve egyéb aktuális sportesemények is. A Képes Sport hétfőn fél 9-től jelentkezik másfél órában.

 

 

Jegyzet

 

A klasszikus publicisztikai műfaj televíziós változata minden hétfőn látható a Vásárhelyi Televízióban. Írója: Csorba Mária. A Jegyzet a Híradó után kap helyet hétfőnként.

 

 

A rendszerváltás hónapjai

 

Minden hónapban a 2. kedden jelentkezik A rendszerváltás hónapjai című magazinműsor, amely az 1989-es és 1990-es évek Hódmezővásárhelyi eseményeit mutatja be.

 

 

 

Kávéházi beszélgetések

 

 

Azt gondolhatnánk, hogy az olvasmányainkból ismert, vagy a filmekben megjelenő kávéházak világa, a hozzájuk kapcsolódó életstílus már a múlté. Ami részben igaz. Ám kávéházak ma is vannak, meg is őriztek valamit abból a hangulatból, ami csak rájuk jellemző: a bársonyos, meleg fények, a kávé illata, a csésze oldalához koccanó kanál diszkrét zaja, a halk beszélgetések. Napi rohanásaink közepette jó betérni egy kávéházba, például itt Vásárhelyen is. Találkozni ismerősökkel, elcsevegni mindenféléről. A Kávéházi beszélgetések című műsorunk nem leporolni akarja a klasszikus kávéházi miliőt, hanem újra felfedezni, ami ma is vonzó benne. A legfontosabb üzenete - ha van ilyen -, hogy beszélgetni jó. Másoknak is ajánljuk kipróbálásra. Az aktuális közéleti témákat feldolgozó magazin minden páros hónap első szerdáján jelentkezik 18 órától.

Orvos - válaszol

Egészségügyi magazinunk összeállítása során arra törekszünk, hogy nézőink átfogó képet kapjanak e téma teljességéről, minden hónapban különböző szakterülteket érintve. Előtérbe helyezve az egészséges életmód kialakítását, a megelőzés fontosságát, a lelki és testi egyensúly megőrzését, illetve a gyakran előforduló a lakosságot általánosságban érintő egészségügyi kérdéseket. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy az előzetesen beküldött nézői kérdések megválaszolására sor kerüljön a műsorban, így közvetett módon tudunk választ nyújtani azokra a szakorvosok, szakemberek bevonásával. A soron következő adásba meghívott vendégünkhöz szegezett kérdéseiket e-mail címünkre küldhetik el, melyeket a műsor során fognak lehetőség szerint megválaszolni. 

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: